Cześc Pansy. Ale ładny dzień dzisiaj...A mnie węzły chłonne bolą:( Ej, Pansy, słuchaj, ile ty masz lat? <wie, że głupio i nie na temat>
Co to za smutniasta buźka? Ja 13:) Ale nie jestem z tego zadowolona...bo o 13 i 12-latkach zawsze się źle mówi:D
Ufff... no to mnie pocieszyłaś;D No w sumie tak, tylko MCR mają na człowieka taki wpływ, że jak ich słucha, to momentalnie staje się fajnym xD
Boże, jak dobrze, dzisiaj zakończenie szkoły i długi weekend:D A ja mam gości dzisiaj...taką czwartoklasistkę, z rodzicami przyjeżdża...pierwsze co zrobię, to puszczę jej MCR xD
Nawet do domu nie przyszła<zła, że udało jej się zrealizowac planu>. Pomęczę ją następnym razem:DAle tu mało ludków, może by jakoś zareklamowac, ja nie wiem...hm...
Oj, przydałoby się. Bo póki co, tylko ja i ty się udzielamy^^' Moja babcia powiedziała, że MCR to sataniści<turla się po ziemi ze śmiechu>
Bo zobaczyła, jak mi tata kupował bluzę w Stanach i stwierdziła, że"ją to przeraża" xD A co tam tak wogóle Pansy słychac...?^^A i pytanko Pan, słuchaj, ty wiesz o co Gerard się z Bertem McKrakenem pokłucił?
Ostatnio edytowany przez Mara (2008-05-03 18:39:52)
Bo przecież oni się tak lubili, był nawet Bertard czy coś takiego xD Chyba byli przyjaciółmi, z tego co wiem "ich drogi się rozeszły" Pansy, czy ty jesteś na mychemicalromance.com.pl zalogowana;>?
Ostatnio edytowany przez Mara (2008-05-04 14:30:11)